Sarıalıç İlkokulu
DİP MAH. GEDEMEN KÜME EVLERİ NO: 5 KORGAN / ORDU
04526892030

VİZYON

Sarıaliç İlkokulu olarak vizyonumuz; bilgi çağının gerektirdiği birikim, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, yurdumuzun bilgili , kültürlü kadrolarına evrensel ölçülerde kaliteli bireyler sunarak; ulusal alanda temel eğitim kurumlarına örnek ve önder olan, geleceğin zeki fertlerini yetiştirmektir. Bu yüzden Sarıaliç İlkokulu, merkezinde insan olan eğitim modelini birinci sıraya koymuştur. Fiziksel olanaklarla yakalanan kaliteyi, bireysel ilgi ile öğrenci üzerinde pekiştirmeyi ilke edinmiştir.

MİSYON

Sarıaliç İlkokulu olarak misyonumuz; yurdumuz ve dünyamızdaki gelişmelerden yararlanarak, insanî değerleri yüceltmeye çalışan, yaptığı işin bilim ve sanat değeri taşıdığının farkında olan bir ekiple; öğretim modeli oluşturarak, doğuştan sahip olduğu potansiyelini en yüksek düzeyde kullanabilen, tutum ve davranışları bakımından erdemli, bilgili, şefkatli, başarılı, kültürlü, görgülü, bilinçli ve "kendisi" olarak ortaya çıkabilen bireyler yetiştirmektir.

Tam Gün

08:50-14.35